Snabba, snygga, användarvänliga hemsidor

Får vi bygga din nästa affär, kanske blir det en ny hemsida?

Det måste inte vara svårt att sköta en hemsida. Det måste inte vara som att prata med en rymdrobot när man vill beskriva hur hemsidan ska se ut eller fungera. Däremot så kommer vi att ställa en hel del frågor till dig om vi får leverera en hemsida till er.

Nummer ett för oss är att en hemsida inte är en kostnad utan en investering. Den ska du helst kunna räkna hem. Därför vill vi gärna dela med oss av hur dina företagarkollegor i andra branscher både här i Örebro eller i andra delar av landet tänker om hur man bäst använder en hemsida och där du kan ha en direkt nytta.

Tänk om vi gör så att du sparar 200 000 kr per år? Eller tänk om vi kan skapa nya intäktsströmmar på 1000 000 kr årligen för dig? Skulle du anlita oss då?

Det är inget nytt för oss. Våra hemsidor är lika viktiga för vissa av våra kunder att de skulle väldigt oroliga om hemsidan plötsligt skulle sluta fungera

Nu är vår idé inte att ta betalt av dig för att du ska kunna göra en ändring på din egen hemsida utan snarare att du tycker det är värt en slant att vi utvecklar din affär så slå oss en signal på 073-506 33 00.

Undrar du om något tekniskt mumbo jumbo? Var lugn, vi kan både många tekniska ord som apache, PHP, mysql, postgresql, javascript, html, css, ajax, jquery, linux och många fler. Men det bästa är att vi helst inte pratar om dem utan bara använder dem. Vem vill veta vilket märke på tändkablarna som sitter i bilen när du köper en? Du vill helst veta att den är snygg, går lagom fort och vad den kostar att underhålla varje år, eller hur? Att du kan lasta i den och att den har tjuvlarm det utgår du oftast ifrån. Om ditt företag finns här i Örebro eller om du finns i Stockholm, Göteborg, Borås, Malmö, Lund eller någon annan svensk stad där vi har kunder så spelar det mindre roll.

Välkommen för ett samtal om hur vi kan utveckla din affär.

/ Jonas Forsman, ägare Open Insoft AB