Referenser

United Media

United Media Sweden AB är ett mediaföretag som utvecklar och erbjuder spelunderhållning på internet och andra digitala kanaler på den svenska och internationella marknaden.

http://www.unitedmedia.se

Wise Naturkosmetik

Wise naturkosmetik är säljer svensktillverkad och ekologisk kosmetik. Wise efterfrågade en webshop med en tvist, den skulle ligga i en blogg. Resultatet blev en ny och spännande skapelse som uppmuntrade oss att tänka utanför ramarna.

Betsson

Betsson är ett internationellt spelbolag med verksamhet i många länder. Openit bistår med utveckling av kampanjsidor och teknik för att ranka och värva spelare.

Hotell Stenugnen

Hotell Stenugnen är ett litet familjärt hotell mitt i Visby med närhet till såväl hamnen som shoppingstråken

www.stenugnen.nu

Ljusexperten

Ljusexperten är en stor kedja som finns i hela Sverige och säljer såväl -inne som ute -belysning

www.ljusexperten.se
www.badrumslampor.se
www.utelampor.se

Klimatsmart

Här hittar du Sveriges mest KlimatSmarta varor, tjänster och företag. Open IT hjälpte till med att sjösätta ett projekt som inte riktigt ville komma i mål. Det är ett komplext och innehållsrikt system, utvecklat under flera års tid. Nu jobbar vi tätt tillsammans.

Green furniture

Green furniture  är en möbelbutik med stark miljöengagemang. Möblerna är tillverkade av högkvalitativa återvunna material  
Målet var att skapa design och funktionalitet med stark ekologisk klang.

www.greenfurniture.se

Volkswagen

Volkswagenkoncernen arbetar ständigt med utveckling av sina återförsäljare. Open IT levererar ett uppföljningsverktyg för att mäta och följa upp resultatet hos återförsäljarna.

Axier Equities

Axier.se arbetar främst med aktieanalyser och är en av våra älsta och trognaste kunder. Utöver deras hemsida har vi även utvecklat it-stöd till många av axiers projekt och kampanjer.

www.axier.se

Sängspecialisten

Åt sängspecialisten skapade vi en komplett och stilren webshop där kunden med få klick kan nå ett stort och lättöverskådligt sortiment av sängrelaterade produkter

www.sangspecialisten.se

Specialpedagogiska skolmyndigheten

SPSM arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det görs genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Open IT levererar ett internt system för uppföljning och utvärdering.

Hotell Livin´

En härlig kund som det är lika fantastiskt att besöka på plats. Deras nya hemsida fyller en ny funktion att synas bättre på hemmaplan i Örebro. Hotell Livin, prisvärt alternativ för ett boende centralt i Örebro med promenadavstånd till centralstationen. du kan se deras exakta position på google.kartan till höger.

Splitgrid

Splitgrid är ett ungt fintech-bolag där Open Insoft levererar hela den tekniska systemplattformen.

Hitta oss


Visa större karta